Natuurlijke lichaamsverzorging

 

Gelukkig worden we steeds bewuster van wat we eten en wat (slechte) voeding doet met ons lichaam. Helaas realiseren veel mensen zich niet, dat alles wat u op uw huid smeert, ook in uw lichaam terecht komt! De natuur biedt zoveel moois; moois dat verwerkt kan worden in ons voedsel maar ook in bodyproducten. Precies dat is wat wij verstaan onder pure en natuurlijke lichaamsverzorging. Uitsluitend natuurlijke stoffen als Aloë Vera, Zeewier, Honing, Olijfolie, Granaatappel, Bloemenwaters, etc. om de meest zuivere formules te garanderen.

 

Een veel gebruikt ingrediënt in (o.a.) doucheproducten is sodium laureth/lauryl sulfate (SLS). Dit ingrediënt zorgt ervoor, dat (reguliere) douche producten goed schuimen. Veel mensen weten alleen niet, dat SLS een puur chemische stof is. Het wordt zelfs gebruikt in de auto-industrie om garagevloeren mee te ontvetten! Dat wilt u toch ook niet op uw huid? Huidirritatie, geboorteafwijkingen en kanker zijn bekende schadelijke effecten van deze veelgebruikte chemicaliën. De merken die Ecofavourites selecteerde, zijn vrij van deze chemicaliën en andere slechte stoffen. Op die manier kunt u uw huid reinigen en verzorgen zonder schadelijke gevolgen.

 

Tip: neem de producten in uw badkamer eens onder de loep en stel ons gerust vragen wanneer u iets tegenkomt dat vragen oproept

meer categorieën

Virtuemart Theme by yagendoo.com